top of page
Search

Reizen met terugwerkende kracht


Tijdens de corona lock downs ben ik eindelijk begonnen om met terugwerkende kracht fotoboeken te maken van mijn reizen en dat probeer ik nu vol te houden, hoewel we inmiddels ook alweer een aantal mooie reizen achter de rug hebben. Desalniettemin is het heerlijk om weer even terug in de tijd te gaan. Deze keer kon ik me weer helemaal verdiepen in onze reis naar Rajastan in India in 2018. Het was voor mij de vierde reis door India, telkens in een andere regio. Reizigers die voor het eerst kennis willen maken met India wordt Rajastan meestal aangeraden. Ik had niet kunnen vermoeden hoe verassend deze regio was. Zo kleurrijk en zoveel grootse historie. Een prachtige reis vol kleur en cultuur. Een genot voor de fotograaf! Klik op de foto om het fotoboek te bekijken.

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page