top of page
Search

Workshop Antwerpen Straat met Marc Pennartz


Ik was al enige tijd op zoek naar een workshop straatfotografie welke anders dan anders zou zijn. Ik houd heel erg van de fotografie van Saul Leiter, één van de eerste fotografen die met kleurfotografie begon te werken en het straatbeeld op een kleurrijke en abstracte wijze wist vast te leggen. Dankzij google kwam ik hierbij terecht op de website van Marc Pennartz, een fotograaf die woont en werkt in België. Zijn werk deed me denken aan het werk van Saul Leiter en dus schreef ik me in voor een workshop voor straatfotografie in Antwerpen. Zo gezegd zo gedaan. Marc is iemand die je op een heel rustige en bijna onzichtbare wijze meeneemt in zijn manier van fotograferen. Bijna net zo onzichtbaar als de mensen die onderwerp zijn in zijn foto's, maar steeds aanwezig wanneer dat nodig is zodat jij je verder kunt ontwikkelen in je fotografie.62 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page